Planirana isključenja struje u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Elektrodistribucija Zrenjanin najavila je da će danas, 26. maja zbog planiranih radova na elektro-mreži, bez struje ostati jedna ulica na teritoji Zrenjanina i deo naseljenog mesta Melenci.

U periodu od 7.30 do 13.15 časova struje neće imati delovi ulica Žarka Ostojina, od Milovana Mijatova do Njegoševe, Ive Lole Ribara, od Svetozara Markovića do Njegoševe, Branka Radičevića, od Svetozara Markovića do Njegoševe, 3. oktobra, od Milovana Mijatova do Njegoševe, Vujice Vujanova, od Maksima Gorkog do Lenjinove, Srpskih vladara, od Braće Mijatov do Lenjinove, Svetozara Markovića, od Žarka Adamova do 3. Oktobra, Maksima Gorkog, od Vujice Vujanova do Vuka Karadžića, Braće Barnić, od Vujice Vujanova do 3. Oktobra, Braće Mijatov, od Srpskih vladara do 3. Oktobra, Lenjinove, od Srpskih vladara do 3. Oktobra, Njegoševe, od Srpskih vladara do 3. Oktobra, kao i ulica Đure Daničića, uključujući i objekte „Eko-gradnje“ i „Melpetrola“ u Melencima.

Dok će od 9 do 13.30 časova struje bez struje ostati delovi ulica Janka Veselinovića i 9. januara, od Dušana Vasiljeva do pruge, parna strana ulice.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: