logo transparend vojvodina uzivo

Plandište: Započeti radovi na sanaciji ulice Karađorđeva

PLANDIŠTE – U naseljenom mestu Plandište započeta je realizacija projekta uređenja i sanacije pristupnih saobraćajnica na lokalnim putevima. Celokupan projekat obuhvata kompletnu sanaciju i asfaltiranje ulice Karađorđeva (od ulice pašnjačka do kružnog toka) i ulice Vojvođanska (od Hajduk Veljka do kanala Bager).

U okviru realizacije projekta uređenja i sanacije putne infrastrukture pod nazivom „Rehabilitacija saobraćajnica u naseljenom mestu Plandište“, Opštini Plandište ukupno je opredeljeno 35.314.891,40 dinara na osnovu konkursa koju je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine.

„Uređenje saobraćajnica na teritoriji Opštine Plandište je jedan od prioriteta lokalne samouprave koji je od suštinskog značaja za sve našte sugrađane. Sanacija ulice Karađorđeva i kraka ulice Vojvođanska je jedan od značajnijih projekata koji realizujemo zahvaljujući saradnji sa Upravom za kapitalna ulaganja kojim ćemo sanirati vrlo frekventne saobraćajnice u naselju Plandište. Realizacijom ovog projekta nastavljamo sa velikim projektom uređenja saobraćajnica na teritoriji Opštine Plandište i ovo je samo početak velikih investicija na uređenju putne infrastrukture u našoj opštini“, izjavio je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Mole se vozači da kretanje svojih vozila usklade sa saobraćajnim signalizacijom i izmenjenim tokom saobraćaja, obzirom da je izvođenje radova u toku.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.