logo transparend vojvodina uzivo

Plandište: Sanacija putne infrastrukture u toku, vozači oprez

PLANDIŠTE – Na teritoriji Opštine Plandište intenzivno se izvode radovi na realizaciji projekta sanacija udarnih rupa na lokalnim saobraćajnicama. Nakon detaljnog pregleda saobraćajnica i obilaska istih sa izvodjacima radova, utvrđen je plan i dinamika realizacije projekta.

Kompletnu realizaciju radova obišao je i predsednik Opštine Plandište Jovan Repac i tom prilikom izrazio je veliko zadovoljstvo što je pokrenuta realizacija ovog projekta i sto su se konačno ostvarili uslovi za nesmetan rad izvođača.

U prvoj fazi projekta sanirane su udarne rupe i depresije na kritičnim tačkama oko raskrasnica, priključaka na regionalne i magistralne saobraćajnice i delove lokalnih saobraćajnica. Nakon toga pristupa se saniranju delova saobraćajnica na putnim pravcima izmedju naseljenih mesta na teritoriji Opštine Plandišta. Nakon završetka radova u naselju Hajdučica, sanacija se prema planu izvođača radova nastavlja na deonici puta Stari Lec – Banatski Sokolac i deonici Plandište – Veliki Gaj.

„Sanacija putne infrastrukture je od ključnog značaja za sve građane naše opštine. Veliki poslovi nas očekuju u budućnoisti, veliki radovi su u najavi i njihovu realizaciju planiramo da sprovedemo u što kraćem roku. Izvođenje ovakvih radova je od izuzetnog značaja za povećanje bezbednosti saobraćaja na lokalnim putevima. Apelujem na građane Opštine Plandište da u narednim danima strogo vode računa o izvođenju radova na putevima i da svoju brzinu prilagode uslovima saobraćaja“, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.