logo transparend vojvodina uzivo

Plandište: Sanacija putne infrastrukture u punom jeku

PLANDIŠTE – Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, na teritoriji Opštine Plandište nastavilo se sa realizacijom projekta sanacija udarnih rupa na lokalnim saobraćajnicama.

U prvoj i drugoj fazi projekta saniraće se udarne rupe i depresije na asvaltima na kritičnim tačkama oko javnih ustanova, raskrasnica, priključaka na regionalne i magistralne saobraćajnice. Nakon toga pristupa se saniranju delova saobracajnica na lokalnim putevima izmedju naseljenih mesta na teritoriji Opštine Plandišta.

Početak radova obišao je i predsednik Opštine Plandište Jovan Repac i zamenik predsednika Dušan Ćurčić i tom prilikom razgovarali su sa izvođačima radova oko prioriteta za realizaciju projekta i dinamici izvođenja radova.

„Povoljni vremenski uslovi omogućili su izvođačima radova nastavak realizacije projekta popunjavanja udarnih rupa. Obzirom da treba pokriti veliku površinu i obići sve naseljske saobraćajnice i lokalne puteve koji povezuju sela molio bih građane da imaju strpljenja i da brzinu kretanja svojih vozila prilagode uslovima puta, obzirom da su radovi u toku. Bezbednost naših sugrađana u saobraćaju je na prvom mestu i svi se moramo odgovorno ponašati i poštovati ograničenja brzine.“ istakao je predsednik Opštine Plandište, Jovan Repac.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.