Plandište: Radovi na ojačavanju bankina, vozači oprez

PLANDIŠTE – U okviru realizacije projekta održavanja i unapređenja saobraćajne infrastrukture, na teritoriji Opštine Plandište intenzivno se radi na uređenju bankina teškom mehanizacijom, na deonicama lokalnih i magistralnih puteva Plandište-Beograd.

Prema rečima predsednika opštine Pladnište Jovana Repca, poseban akcenat stavlja na održavanje bankina, kao i na pojačano održavanje površina sa izrazitim depresijama, kako bi se na tim delovima lokalnih saobraćajnica obezbedilo nesmetano i bezbedno funkcionisanje saobraćaja.

“Izvođenjem ove vrste radova nastavljaja se sa kontinuiranom realizacijom projekata koji se tiču povećanja opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Realizacija projekta sanacije i unapređenja saobraćajne infrastrukture na deonici puta Plandište – Jermenovci predviđa i uređenje i održavanje putnog pojasa i bankina. Nakon postavljanja završnog sloja asvalta realizacija ovog projekta obuhvata i ojačanje i proširenje bankina”, izjavio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

Zbog prisustva teške mehanizacije i ljudstva na putevima, posebno na delu puta Plandište – Jermenovci, vozačima se savetuje da brzinu svoga vozila prilagode uslovima na putu i da obrate povećanu pažnju na signalizaciju i usporen saobraćaj u zoni radova.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: