Plandište: Predsednik Repac uručio vrednu opremu Policijskoj stanici Plandište

PLANDIŠTE – Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom uručio je vrednu donaciju Policijskoj stanici Plandište u vidu opreme neophodne za nesmetano funkcionisanje sektora jedinica saobraćajne policije. Uručenju ove vredne donacije prisustvovao je i Slobodan Đoković, načelnik PS Plandište.

“Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište vrlo aktivno radi na povećanju opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kroz organizovanje ekukativnih akcija za najmlađe učesnike u saobraćaju i razvoju svesti o obaveznosti poštovanja saobraćajnih pravila, kao i postavljanjem i sanacijom saobraćajne infrastrukture, zaštitnih ograda i brzinskih displeja u zonama škola. U skladu sa programom rada Saveta i Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, jedna od ključnih stavki je i opremanje jedinica saobraćajne policije i vatrogasno spasilačkih jedinica. Ovom prilikom u saradnji sa Policijskom stanicom Plandište nabavili smo vrlo vrednu opremu u vidu nesesera za vršenje saobraćajnih nezgoda, reflektujućih čunjeva, lampi, reflektora, GPS uređaja, koja će im sigurno pomoći u izvršavanju radnih zadataka. Posao koji pripadnici ove jedinice obavljaju je vrlo odgovaran i zato se trudimo da pomognemo koliko smo u mogućnosti i obezbedimo im dodatna sredstva i opremu za rad”, istakao je predsednik Opštine Plandište, Jovan Repac.

“U skladu sa programom rada Saveta trudićemo da i u budućnosti pomognemo i unapredimo saradnju sa kako sa Policijskom stanicom Plandište, tako i sa vatrogasno spasilačkom jedinicom i Sektorom za vanredne situacije. Preventivno promotivne aktivnosti i edukativne akcije jedan su od prioriteta rada Saveta”, dodao je Repac.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: