Plandište: Pozorišna predstava u organizaciji Kulturnog centra, ulaz besplatan

PLANDIŠTE – Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište, u četvrtak 07. decembra sa početkom od 19 časova organizje vrlo zanimljivu pozorišnu predstavu pod nazivom “Do guše u pelenama”. Pozorišna predstava biće organizovana u bioskopskoj sali Kulturnog centra i za sve posetioce ulaz je besplatan.

Prema rešima aktera predstave ova urnebesna komedija sa elementima melodrame na vrlo dopadljiv način preispituje porodične odnose prilikom dobijanja prinove. Predstava prati život aktera, njihove reakcije, doskočice, ponašanje i deo svakodnevice sa kojima se susreće svaki bračni par koji očekuje rođenje deteta.

Radnja ovog pozoričnog komada smeštena je u jedno popodne tokom koje se na žurci prilikom otkrivanja pola bebe sukobljavaju principi i razmišljanja unutar porodice. “Do guše u pelenama” zadire dublje u problematiku onoga što može da se očekuje dok se čeka beba, pa kroz naličje novih trendova, dobrih namera bližnjih, roditeljskih strahova, komično pokušava da odgovori na pitanje kakvi su danas sve to pritisci na roditelje “početnike” i šta je neophodno za “roditeljski start”.

Glavne uloge u ovoj predstavi su neki od najpoznatijih glumaca domaće scene, pojačani sa mladim kolegama i to: Stefan Uroš Tešić, Katarina Vićentijević, Milan Čučilović, Isidora Milinović i Predrag Damnjanović.

Kulturni centar Plandište se i ovog puta potrudio da obezbedi besplatan ulaz za sve posetioce. Vrlo zanimljiva predstava očekuje nas u četvrtak.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.