Plandište: Javni poziv za prijavu kandidata za popisivače poljoprivrede

PLANDIŠTE – Republički zavod za statistiku i Komisija nadležna za sprovođenje postupka popisa poljoprivrede na teritoriji Opštine Plandište objavljuju Javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače.

Javni poziv za prijavu popisivača biće odtvoren na zvaničnom sajtu Zavoda od 15. avgusta 2023. godine u 08 časova. Elektronsko prijavljivanje kandidata može se izvršiti od 15. avgusta 2023. godine u 08 časova do 21. avgusta u 20 časova, preko aplikacije koja je dostupna samo na sajtu Zavoda za statistiku.

Rangiranje kandidata za popisivače vršiće se prema ostvarenom bodovnom saldu navedenom u prijavnom obrascu i na intervju. Konačna lista kandidata koji se pozivaju na obuku biće objavljena 07. septembra 2023. godine na sajtu Zavoda, zvaničnoj stranici lokalne samouprave i na oglasnim tablama u mestu sedišta popisne komisije.

Nakon odabira kandidata nadležna Komisija sprovešće petodnevnu obuku izabranih kandidata, u cilju samog procesa transparntnosti i složenog metodološkog procesa popisa poljoprivrede.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: