logo transparend vojvodina uzivo

Plandište: Javni poziv za ostvarivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta

PLANDIŠTE – Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu i Pravilnikom o uslovima i postupku davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta i Uredbom o uslovima, načinu i postupku davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, objavila je Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Opštine Plandište za 2025. godinu.

U okviru Javnog poziva obaveštavaju se sva fizička i pravna lica vlasnici sistema za navodnjavanje, odvodnjavanje, ribnjaka, poljoprivrednog objekta, staklenika, plastenika i višegodišnjih zasada (voćnjaka i vinograda) koji su u rodu na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini i koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu najmanje tri godine i vlasnici domaćih životinja, koji su i vlasnici, odnosno zakupci objekata za gajenje tih životinja na teritoriji jedinice lokalne samouprave na kojoj se pravo prečeg zakupa ostvaruje, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu najmanje jednu godinu, da dostave potrebnu dokumentaciju radi dokazivanja prava prečeg zakupa na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini na teritoriji opštine Plandište za 2025. godinu, do dana 31. oktobra 2024. godine.

Rok za dostavu dokumentacije je do 31. oktobra 2024. godine.

Kompletan tekst Javnog poziva možete pogledati na sajtu Opštine Plandište

https://plandiste-opstina.rs/javni-poziv-za-dokazivanje-prava-preceg-zakupa-poljoprivrednog-zemljista-u-drzavnoj-svojini-na-teritoriji-opstine-plandiste-za-2025-godinu/

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.