Plandište: Ekipa Sloge nastavila sa pripremama za početak sezone

PLANDIŠTE – Fudbalski klubovi sa teritorije Opštine Plandište uveliko su počeli sa pripremama za početak prvenstva i start jesenjeg dela šampionata.

Fudbalski klub Sloga svoje pripreme za jesenji deo sezone počeo je vrlo aktivno i radno. Iako do početka sezone ima još dosta vremena, kockice se polako slažu, tim aktivno trenira i do sada je odigrao nekoliko pripremnih utakmica. Ne baš slavno je ekipa Sloge prošla na gostovanju Lokvaa gde su doživeli poraz od čak 5:0 od domaćina FK Banatul. Prema prikazanoj igri mesta za napredak svakako ima, ali pojačanja su i više nego neophodna, naročito u odbrani, posebno ako se uzme da ekipa Sloge oduvek važi za brend opštine Plandište i ovakvi nastupi u regularnom delu prvenstva su apsolutno nepoželjni po mišljenju navijača.

Fudbasski klub Sloga iz Margite odigrala je svoju pripremnu utakmicu protiv ekipe Solunca iz Banatskog Sokolca. Uvertira i prvi pripremni meč afirmisao je nekoliko mladih igrača koji treba da se dokažu naterenu i opravdaju poverenje. Odlazaka iz tima je bilo, ali ekipa iz Margite planira nekoliko zvučnih pojačanja koja će da sačuvaju opstanak tima u Južnobanatskoj B ligi. Rezultat je na kraju utakmice bio 1:1, golovima Milanovića za Solunac i Selakovića za Slogu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.