Plandište: Devojčice OŠ Dositej Obradović osvojile srebrnu medalju na državnom prvenstvu

PLANDIŠTE – Ženska futsal ekipa Osnovne škole Dositej Obradović iz Plandišta ostvarila je još jedan istorijski uspeh na državnom prvenstvu u futsalu koje je proteklog vikenda održano na Srebrnom jezeru.

Osvajanjem drugog mesta i srebrne medalje ove zlatne devojčice iz Plandišta ispisuju istoriju školskog sporta ne samo u Plandištu, već i šire. Još jedan dominantan nastup na ovogodišnjem školskom prvenstvu u futsalu devojčice nisu uspele da krunišu novom titulom, ali to svakako ne umanjuje kvalitet fudbala koji se sada već tradicionalno odigrava u Plandištu. U finalu su poražene od OŠ Jovan Jovanović Zmaj iz Subotice, rezultatom 1:0

Ekipa iz Plandišta igrala je u sledećem sastavu:
1. Simonovski Tara
2. Pećinovski Jovana
3. Janković Anđela
4. Caran Aleksandra
5. Caran Ana Marija
6. Prica Sandra
7. Ilijevski Iva
8. Lazić Anastasija
9. Spaseski Milana

Trener Nistor Kristijan

Zahvaljujući radu, trudu i požrtvovanosti, satima treninga i pre svega velikoj ljubavi prema fudbalu, ženska futsal reprezentacija Osnovne škole Dositej Obradović iz Plandišta i ove godine došla je do same završnice ovog prestižnog turnira. Pokazala je ekipa iz Plandišta veliku želju da odbrani titulu koju su osvojile prošle godine, ali jednostavno protivnice u finalu su ovoga puta bile za nijansu bolje. Dolazak u finale i osvajanje srebrne medalje još jednom je potvrđeno da se u Plandištu vrlo kvalitetno radi na unapređenju i razvoju sporta kod dece u svim uzrasnim kategorijama.

Sve čestitke osvajačima medalja i treneru Nistor Kristijanu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.