logo transparend vojvodina uzivo

,

Plandište: Devojčice OŠ Dositej Obradović izborile plasman na međuokružno takmičenje u futsalu

PLANDIŠTE – Ženska futsal ekipa Osnovne škole Dositej Obradović iz Plandišta uspešno je startovala na školskom takmijučenju i putu ka odbrani titule državnog prvaka. Osvajanjem prvog mesta na opštinskom školskom takmičenu, devojčice su ostvarile pravo da se takmiče na okružnom takmičenju koje je održano u Kovinu.

Nakon nekoliko odličnih utakmica ženska futsal ekipa Osnovne škole Dositej Obradović iz Plandišta zauzela je prvo mesto na okružnom takmičenju i time ostvarila pravo na učešće na međuokružnom takmičenju koje se sredinom aprila održava u Zrenjaninu.

U vrlo jakoj konkurenciji ekipa iz Plandišta uspela je u polufinalu da savlada ekipu iz Opova sa 6:0. Nakon toga u finalnom meču devojčice iz Plandišta pokazale su veliku dozu discipline i fudbalske borbenosti i zasluženo trijumfovale protiv ekipe iz Dolova sa 5:0. I ove godine devojčice iz Plandišta odigrale su odlične fudbalske utakmice i time potvrdile velike fudbalske kvalitete i talenat.

Izuzetno veliki sportski uspeh učenica OŠ Dositej Obradović iz Plandišta dovoljno govori o kvalitetu, trudu i radu koji se ulaže u radu sa decom i razvoju školskog sporta, pod mentorstvom nastavnika Nistor Kristijana.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.