PKV: 109 miliona dinara za nabavku mehanizacije u sektoru voćarstva i vinogradarstva

VOJVODINA – Pokrajinska vlada sprovela je konkurs namenjen za sufinansiranje nabavke mehanizacije u sektoru voćarstva i vinogradarstva i opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voća, vinove loze i hmelja u 2023. godini.

Na ovaj konkurs je dospelo 257 prijava, od kojih 172 ispunjavaju uslove i sa njima će biti potpisani ugovori. Dodeljeno je 109 miliona dinara, koliko iznosi učešće Pokrajinskog sekretarijata, dok ukupna vrednost svih investicija iznosi preko 181 milion dinara.

Pored vremenskih neprilika koje su zadesile Vojvodinu, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo prepoznaje značaj u ulaganje opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda, te je tako i ovaj konkurs bio veoma aktuelan.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.