Uspeva svima zbog svoje jednostavnosti.
Sastojci:
5 većih krompira
1 tikvica
1 šargarepa
4 jaja
1 šolja kukuruznog brašna
120 ml ulja
100 g rendanog kačkavalja
so
Priprema:
Krompir, tikvice i šargarepu izrendati na krupnije. Dodati jaja, ulje, kaškavalj, posoliti po ukusu. Dobro promešati i staviti u pleh na koji ste stavili papir za pečenje. Peći u zagrijanoj rerni na 180 stepeni oko 40 minuta.
Pročitajte još:
Brza pastirka pita: Toliko ukusna da ćete je stalno pripremati
Predlažemo uz ovo jelo kupus salatu. Nećete pogrešiti. Sastojci: 1 kg krompira 600 g mlevenog mesa svinjske plećke 150 g slanine pola čaše paradajiz sos 2 crna luka 2 šargarepe 4 čena belog luka začini po željo puter so, biber malo mleka malo ulja Priprema: Oljuštite i isecite krompir, pa ga skuvajte. Na malo ulja […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.