Pisma do Deda Mraza najbrže stižu preko knjižare “Octopus by Univerzal“

NOVI SAD- Većina mališana neguje tradiciju pisanja pisma Deda Mrazu, a u ulozi poštara obično se nađu njihovi roditelji koji to pismo proslede na željenu adresu. Međutim, svi oni koji žele lično da pošalju svoja pisma adresirana na Severni pol, to mogu da urade na dva mesta u gradu.

U pitanju nisu obična pisma već pisma koja trebaju da sadrže neki crtež i osmišljenu avanturu Deda Mraza i Oktopusa, a sve ostalo prepušta se mašti mališana.

Jedini zadatak koji roditelji imaju jeste da u ćošku upišu ime, prezime deteta i broj telefona.

Poštansko sanduče iz koga pošta odlazi pravo na Deda Mrazovu adresu nalazi se u knjižari “Octopus by Univerzal“ i u “Univerzalu“.

Primetićete da sandučiće dobro čuvaju Deda Mrazovi pomoćnici, patuljci, koji će se pobrinuti da se baš nijedno pisamce ne izgubi.

Foto: Ustupljene fotografije

Kako javljaju sa Severnog pola, poštanski sandučići će se na ovim lokacijama nalaziti sve do sledeće srede, 14. decembra, a nakon toga Deda Mraz će lično da otvori sva pristigla pisma, ali i izložbu sa pristiglim radovima koja će se održati u vašoj omiljenoj knjižari u gradu – “Octopus by Univerzal“.

Deda Mraz će svoje sanke, tradicionalno, parkirati na krovu knjižare, a svi koji dođu mogu da pogledaju izložbu i da se druže sa njime i njegovim pomoćnicima, 14. decembra, od 18 časova pa sve do 20 časova.

Pobednika na izložbi nema, jedino je bitno da se svi dobro zabavimo i uživamo u prazničnoj atmosferi koja je pred nama.

Poklončiće će, razume se, dobiti svi koji su učestvovali, jer se Deda Mraz uvek trudi da obraduje sve mališane.

Vidimo se sledeće srede!

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.