Ideja za brzi ručak. Pileće šnicle na malo drugačiji način spremne za tili čas.
Potrebno je:
1 par pilećih grudi
100 g susama
senf
so
biber
granule belog luka
ulje
Priprema:
Meso iseći na tanje šnicle pa ih izlupati izmedju folije. Posoliti, pobiberiti i posuti sa granulama beloga luka. Premazati senfom i utapkati obilno u susam.
Teflonski tiganj premazati uljem i pržiti šnicle na tihoj vatri da porumene sa jedne i druge strane. Servirati tople uz prilog po želji.
Pročitajte još:
Ako jaja čuvate u vratima frižidera - pravite veliku grešku, a evo i zbog čega i kako je ispravno
Frižideri su napravljeni tako da su zgodni za skladištenje hrane. Ova pregrada, ona pregrada i hranu, očas posla, posložite kako treba. Odlične su i fioke koje su često dizajnirane tako da dodatno čuvaju svežinu voća i povrća. Većina frižidera, takođe, u vratima poseduje deo koji je namenjen za čuvanje jaja. Uz mnoge od njih čak […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.