Petra Divac otkrila šta joj je sin Niše Saveljića poručio posle skandaloznih poruka njegovog oca

Nikolas je uputio izvinjenje u svoje i u ime svoje porodice

Petra Divac, ćerka legendarnog srpskog košarkaša Vlada, otkrila je u svom saopštenju javnosti da je dobila poruke podrške i izvinjenje sina Niše Saveljića zbog neprikladnih prouka njegovog oca.

Zatim se i Petra obratila javnosti i saopštenjem je rekla sve što joj je na duši i tom prilikom je dodala da je dobila izvinjenje od dece Niše Saveljića.

– Meni je žao zbog njegove dece, jer sve najlepše imam da kažem o njima, gde je njegov sin meni poslao poruku i izvinio i ogradio od ponašanja svog oca u ime sebe, svoje sestre, i njihove majke – rekla je Petra i dodala:

– Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su dozivele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kojim ima i puno zajedničkih prijatelja.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: