Pekari znaju zasto. Ako u testo dodate jedan sastojak, kifle će biti meke i sveže i posle 3 dana

Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, a lepinje i pite ukusnije i svežije

Niko ne voli da jede ustajalo testo i zato vam otkrivamo fantastičan trik pomoću kojeg će lepinje, hleb i pite biti sveže i po 3 dana.

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno.

On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob. Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, a lepinje i pite ukusnije i svežije.

Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.