Mnogi ljudi ne uživaju u jeseni, jer obično ih podseća na kišu, sivilo, gole grane drveća, ali teško da će iko da odoli mirisu pečenog kestena. Na njega mirišu ulice i trgovi na svakom koraku, ali da li znate da lako možete da ga pripremite kod kuće.
Nakon što ste kupili kestenje, dobro ga pregledajte i bacite one koji na sebi imaju bilo kakvu rupicu, kako piše “SheLovesBiscotti”.
Dobar plod prepoznaćete jednom metodom – lagano ga pritisnite vrhovima prstiju – trebalo bi da bude blago mekan.
Zagrejte rernu na 220°C. Vrela rerna ključna je za odvajanje kestena od kore.
Pročitajte još:
Domaćice otkrile genijalan trik: Osušite veš u stanu a da vam odeća ne smrdi na vlagu
Stručnjaci su otkrili savršen trik Ovih dana mnogi koji opranu odeću suše u stanu verovatno su osetili da ona neprijatno miriše na vlagu. Srećom, stručnjaci za čišćenje otkrili su zašto se to događa i kako sprečiti taj problem, piše Express. Dakle, zašto odeća ima taj neugodan miris? Bez obzira na to koliko je jak miris […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.