Pavliška Crvena Zvezda donela vredne bodove iz Debeljače

VRŠAC – Fudbaleri Crvene Zvezde iz Pavliša, u 22. kolu šampionata PFL Pančevo ili popularne “primere”, po toplom vremenu, odmerili su snage u Debeljači sa Spartakom 1911 i ponosno uzeli nove bodove.

Posle prvih 45. minuta mreže su mirovale, iako je bilo izglednih prilika na obe strane. U drugom poluvremenu gosti su pokazali da su bolja i spremnija ekipa. Golom iskusnog Lazarevića stekli su prednost. Samardžija, koji je ujedno bio i igrač utakmice, udvostručio je prednost gostiju, a 17 minuta kasnije domaćin preko Nedučića smanjuje vođstvo.

Tačku na dobru igru i pobedu Crvene Zvezde iz Pavliša, obezbedio je rezervista Jovanović, na asistenciju Tadića.

Kada se na kraju sagleda sve, Crvena Zvezda je ipak bolja ekipa. Sam način igre, kroz pas i traženje praznog prostora, govori da su Pavlištani taktički i fizički jako spremni i da igraju na gol više. Domaćini su parirali koliko su mogli, a to je jedno poluvreme. U drugom poluvremenu je trčanje i kvalitet kod gostiju došao do izražaja, pa su ih, na kraju, i domaći navijači ispratili aplauzom.

FK Crvena zvezda Pavliš već duže vreme važi za klub koji radi dobro. Uslovi, igrački kadar, mlađe kategorije, uprava, navijači, ljudi oko kluba… sve je dovedeno do profesionalnog nivoa, na kojem bi mogli da im pozavide i klubovi iz viših rangova.

Ovo je Crvenoj zvezdi iz Pavliš šesta pobeda u nizu. U dobrom raspoloženju i formi, u subotu na Pavliškoj “Janji”, čekaju goste iz Kusića.

Spartak 1911 Debeljača – Crvena Zvezda Pavliš

Debeljača: Gledalaca 100
Sudije: Miloš Božić (Pančevo 7)
Strelci: Nedučić u 79 minutu za Spartak, Lazarević u 48, Samardžija u 62, Jovanović u 86. minuti za Crvenu zvedu.

Spartak 1911: Bujaković 7, Vukšić 6(Vojnović 6), Zalokar 6 (Mohaču 6), Živu 6,5, Nedučić 7,Jaramaz 6,5, Kocka 6,5, Radivojev 6,5,Pniši 6,5Korenj 6,5, Javor 6,5

Crvena zvezda: Kikoš 7,Pomorišac 7, Samardžija 8,Bobić 7,Radak 6 (Pucar 7,5), Lazarević 7,5 (Erdei -) , Trnjanac 6,5,Vukomanović 6,5, Kračunjel 7 (Jovanović 6,5),Tadić 6,5,Ratković 6,5( Kerkez 6,5)

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.