Pao je dogovor! Partizanovo dete od leta u Premijer ligi?

Nikola Milenković navodno postigao dogovor sa klubom iz Londona

Fiorentina je zimus ostala bez Dušana Vlahovića, a predstojećeg leta Firencu bi mogao da napusti i drugi Srbin – Nikola Milenković.

Reprezentativac „orlova“ u junu ulazi u poslednju godinu ugovora sa „violom“, što znači da će letnji prelazni rok biti poslednja prilika klubu sa „Artemio Frankija“ da zaradi koliko toliko pristojno obeštećenje za talentovanog štopera.

A interesenata za Milenkovićevu kupovinu i te kako ima. Među onima koji se najduže povezuju sa izdankom Partizanove fudbalske škole je Vest Hem, koji prema pisanju britanskih medija, ima usmeni dogovor sa ljudima koji brinu o karijeri mladog Srbina.

Nije nikakva tajna da menadžer „čekićara“ Dejvid Mojes dugo već „obigrava“ oko Milenkovića, kojeg vidi u centralnom delu defanzivnog trija svog tima.

Ipak, posao bi na kraju mogao da im pokvari Juventus. „Stara dama“ stidljivo koketira sa reprezentativcem Srbije, ali konkretnih koraka ka eventualnoj saradnji još nije bilo. Da li će, i koliko Milenković, čekati potencijalni poziv sa „Alijanc“ stadiona ostaje da se vidi, ali ono što je sigurno jeste da će jedan srpski fudbaler ponovo biti među zvezdama fudbalske pijace.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: