Pančevo: Radovi u Tehničkoj školi „23. maj“ se privode kraju

PANČEVO – Mr Tatjana Božić, član Gradskog veća zadužena za obrazovanje, obišla je Tehničku školu „23. maj“ Pančevo kako bi se uverila kako teku radovi u toj obrazovnoj ustanovi.

„Još jednom se pokazalo da se zajedničkim, udruženim radom, školskog osoblja i učenika, uz punu saradnju sa Gradskom upravom Grada Pančeva, lako može unaprediti prostor kako bi se učenicima i nastavnicima omogućili što bolji i prijatniji uslovi za rad. Grad Pančevo je za tekuće održavanje iz budžeta grada Pančeva za 2023. godinu izdvojio za osnovno obrazovanje više od 15.500.000 dinara i za srednje obrazovanje oko 10.000.000 dinara. U zavisnosti od potreba škola planiraju se i izdvajaju sredstva iz budžeta grada Pančeva, kako za tekuće održavanje tako i za rad škola. Grad Pančevo se trudi da reši probleme u skladu sa raspoloživim sredstvima. Radovi se u svim školama odvijaju planiranim tokom i to vikendom kada nema nastave. Najčešći radovi koji se planiraju i izvode su zdravstveno-higijensko uređenje škola. Radovi na sanaciji bliže se kraju. Planiran završetak kompletnih radova je u sredu, 15. marta,“ rekla je Tatjana Božić.

 

Mr Tatjana Božić

 

Radovi na sanaciji učeničkih toaleta i njihovo kompletno renoviranje (zamenjene su sve vodovodne i kanalizacione cevi, kompletno su izmenjene sanitarije, pločice, prozori, popravljena vrata i sanirani zidovi) počeli su prošlog meseca, a Grad je za ove radove izdvojio 3.000.000 dinara.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: