logo transparend vojvodina uzivo

Pančevo: Počinje 20. Festival podvodnog filma i fotografije

PANČEVO – Festival podvodnog filma i fotografije i ove godine biće organizovan u Pančevu. Večeras u 19 časova u foajeu Kulturnog centra Pančevo biće otvorena izložba podvodnih fotografija, kao i festival na kojem će biti prikazano pet filmova.

Povodom Međunarodnog dana voda, Klub podvodnih aktivnosti Pančeva, u saradnji s Kulturnim centrom Pančeva, po 20. put organizuje Međunarodni festival podvodnog filma i fotografije.

Posetiocima će biti predstavljene egzotične fotografije morskih i okeanskih dubina profesionalnih i amaterskih autora iz zemlje i inostranstva.

„Poznavaoci i ljubitelji podvodnog sveta, ali i građani koji žele da saznaju kakav se svet krije ispod površine velikih, egzotičnih voda, večeras mogu pogledati pet filmova na ovu temu. Dva filma su domaća, dva američka i jedna francuski“, kaže instruktor ronjenja, profesor Slavko Makara iz Kluba podvodnih aktivnosti iz Pančeva.

Na izložbi fotografija posetioci će moći da vide fotografija osam autora, od kojih je jedan iz Austrije i jedan iz Amerike. Svaki autor izložiće po tri fotografije.

Izložba će biti postavljena u Foajeu Kulturnog centra Pančevo do 27. marta.

 

 

Kako Slavko Makara kaže biće dodeljene i nagrade i to Gran-pri za sveukupan rad, kao i nagrade za autore najbolje makro slike, najlepše ribe i najlepšeg ambijenta.

Organizator festivala je Klub podvodnih aktivnosti iz Pančeva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.