Pančevci uspešni na takmičenju u streljaštvu u Zrenjaninu

PANČEVO – Takmičari Streljačke družine Pančevo 1813 iz Pančeva bili su veoma uspešni u 4. kolu Lige pionira Vojvodine u streljaštvu i u 2. kolu Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine – takmičenjima održanim minulog vikenda u Zrenjaninu.

U četvrtom kolu Lige pionira Vojvodine vazdušnom puškom i pištoljem su takmičari iz Streljačke družine „Pančevo 1813“ imali dvanaest nastupa.

Ekipa pionirki vazdušnom puškom je osvojila drugo mesto, a Ana Negovanović je zauzela peto mesto. Pored nje za ekipu su nastupile i Ana Petković, Elena Flora i Ivana Ančić.

Za mušku ekipu puškom su nastupili Ognjen Bunčić, Oliver Zoraje i Nikola Flore.

Ognjen Bunčić je u kategoriji pionira vazdušnim pištoljem osvojio ubedljivo prvo mesto sa rezultatom od 179 krugova, Jovan Kondić je osvojio srebrnu medalju sa 174 kruga a nastupili su i Nikola Flora i Oliver Zoraje koji su dali znatni doprinos da i ekipa pionira pištoljem osvoji prvo mesto.

 

Foto: SD Pančevo 1813

 

U drugom kolu Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine u Zrenjaninu ekipa mlađih juniora vazdušnim pištoljem iz Streljačke družine „Pančevo 1813“ je osvojila prvo mesto, čemu je najviše doprineo Marko Ninković koji je osvojio srebrnu medalju sa 554 kruga, kao i Jovan Kondić koji je treći kadet sa 526 i Ognjen Bunčić koji je četvrti kadet pištoljem sa 523 kruga. Ekipa kadeta pištoljem je takođe prva, a pored Jovana i Ognjena nastupili su i Andrej Jeftenić sa 494 i Nikola Flora sa 389 krugova.

Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila treće mesto.

Ognjen Bunčić je bio junak dana, jer je nastupio u svim kategorijama puškom i pištoljem, osvojio je bronzanu medalju sa 566 krugova.

Nastupili su još Nemanja Đorđević sa 546 i debitant Andrej Jeftenić sa 461 krugom. Ana Negovanović je deveta kadetkinja sa 342 kruga puškom.

Narendo kolo Lige pionira Vojvodine će biti 4. decembra u Kikindi, a za mlađe juniore krajem januara u Vrbasu.

 

Foto: SD Pančevo 1813

 

Minulog vikenda je u Smederevu organizovan 20. Memorijalni turnir serijskom vazdušnom puškom u čast Želibora Mladenovića, uspešnog takmičara iz Smedereva, koji nas je prerano napustio. Nastupila je ženska ekipa seniorki iz Streljačke družine „Pančevo 1813“ i Dalibor Pavlović (346). Iako su rezultati bili u drugom planu, nastupile su Mirjana Stojanović sa 349, Snežana Fodor sa 301 i Zorica Prvulj sa 275 krugova i dobile učesničku plaketu od porodice Mladenović.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.