Ovo je supruga Darka Šarića – čekala ga da izađe iz zatvora: Lana je vaspitačica, živi u vili na Dedinju, a evo šta joj je najveća ljubav

Šarić je bio u kućom pritvoru sa nanogvicom, u vili u kojoj živi sa nevenčanom suprugom Lanom

Darko Šarić uhapšen je juče u međunarodnoj akciji tokom koje je srpska policija blokirala Ulicu Baje Pivljanina i opkolila njegovu belu vilu na Dedinju. U vili je hapšenju i pretresu prisustvovala i njegova nevenčana supruga Lana Popović (41).

Šarić je bio u kućom pritvoru sa nanogvicom, u vili u kojoj živi sa nevenčanom suprugom Lanom.

Lana Popović je ostala verna Darku Šariću i svih 7 godina koje je proveo u pritvoru pre nego što je s nanogvicom pušten krajem decembra.

Pre hapšenja Darka Šarića Lana Popović (41) je bila vaspitačica i uoči akcije “Balkanski ratnik” radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić “Štrumpfovi” oduzet joj je u finansijskoj istrazi, kao i stan u Ulici španskih boraca u Novom Beogradu.

Foto: Printscreen/Facebook/L.P.

Uvek doterana, u firmiranoj garderobi dolazila je na suđenja i iz publike je suprugu davala podršku. Lepa brineta je Darku dolazila u privatnu posetu, tražeći s njim sastanak i u “ljubavnoj sobi”. Oni su pre dve godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima ćerku.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.