Ovo je malo ko očekivao: Osvojili titulu šampiona, pa ostali bez predsednika i sponzora

U periodu dok je Mijač bio predsednik kluba, Budućnost je osvojila tri titule prvaka države i dva trofeja nacionalnog Kupa. Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo kako će se odvijati situacija u taboru podgoričkog kluba

Pomalo neobične stvari desile su se u Podgorici ovih dana, s obzirom na to da su navijači Budućnosti imali razloga za slavlje, ali i za brigu.

Naime, fudbaleri podgoričke Budućnosti, osvojili su titulu šampiona Crne Gore, ali su nedugo zatim ostali bez predsednika kluba, Veselina Mijača, koji se povukao sa funkcije.

Ipak, ono što posebno brine navijače plavo-belih, jeste to što je upravo doskorašnji predsednik bio i glavni sponzor kluba sa svojom komapanijom. On je, prema dogovoru sa gradom, bio u obavezi da u klub godišnje unosi 1.200.000 evra kao sponzor, a sada, bez tog novca, Podgoričani će biti u velikom problemu, s obzirom na to da finansijsko stanje u crnogorskom fudbalu nije baš sjajno.

Uz to, u periodu dok je Mijač bio predsednik kluba, Budućnost je osvojila tri titule prvaka države i dva trofeja nacionalnog Kupa. Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo kako će se odvijati situacija u taboru podgoričkog kluba.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: