Ovo je kuća Matijasa Lesora: Pogledajte u kakvom raju na zemlji živi centar Partizana

Košarkaš crno-belih posebno je vezan za rodni Martinik

Odigrao je Lesor fenomenalno i večiti derbi, gde je dominirao pod košem i imao 27 poena uz 8 skokova, posle čega je proglašen i za MVP-ja kola.

Ali, na sve to je Lesor svojim nesportskim potezom bacio ljagu, jer je udario dva puta Filipa Petruševa po završetku meča, najpre u grudi, potom i u glavu.

Nakon svega, digla se velika frka, Zvezda je izdala čak četiri saopštenja, Petrušev je u pratnji advokata išao u policiju da daje izjavu povodom ovog slučaja, a Zvezda je protiv Lesora i zvanično podnela krivičnu prijavu.

Lesor se i sam oglasio, rekavši da je bio isprovociran i da ga je Petrušev prvi udario u stomak i izbio mu vazduh.

Povremeni francuski reprezentativac postao je tema broj jedan i na društvenim mrežama, a mnoge je zaintrigiralo i da saznaju nešto van njegovog profesionalnog života.

Ukoliko pogledate njegov Instagram, to možete i da vidite.

Matijas Lesor je rođen u karipskom ostrvu Martiniku u gradu Fort-de-Frans, u francuskoj koloniji i zvanično najzapadnijoj tački Evropske Unije.

Lesor je povremeni reprezentativac Francuske, a igrao je za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu 2019. godine.

Ipak, svoju domovinu Martinik posebno voli, a i posle večitog derbija imao je objavu na kojoj je bila zastava Martinika.

Na ovom ostrvu je i Lesorov dom, koji je pretvorio u pravi raj na zemlji.

Sama zemlja je prelepa i ima divnu prirodu, plaže, džungle, vodopade… A Lesor je odabrao prelepu lokaciju za svoju kuću, na brdu sa kojeg puca pogled na more.

Tu je napravljen i bazen koji je bez dileme najbolji deo čitave kuće, gde i sam Lesor obožava da provodi vreme uz idiličan pogled od milion dolara.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: