Ovako izgleda tetovaža od 52.000 evra (VIDEO)

Tatto majstor Šajn objavio je snimak na TikToku u kojem se hvali svojim najnovijim radom, tetovažom koja se proteže na cela leđa i košta 56.000 dolara, odnosno 52.000 evra.

Otkrio je kako su on i njegova devojka zajedno radili na tetovaži, za koju je bilo potrebno 80 sati da se napravi i sadrži elemente naučne fantastike slične scenama iz filma Interstellar. Uprkos činjenici da je to zaista impresivna tetovaža, mnogi su je kritikovali u komentarima kao preskupu.

“Nijedna tetovaža ne vrijedi toliko”, napisao je treći, a četvrti je izračunao kako je klijent tattoo majstore plaćao 700 dolara (654 eura) po satu.

 

@ishineink $56000 , 2 artists at the same time, for 80 hours. Interstellar vibes. What do you think? I have a few spots left to fill, go to peaksandvalleysbrand.com and choose Shine as your artist to book! Lets make ART.#interstellar #interstellartattoo #spacetattoo #space #jameswebb #galaxy #spacetheme ♬ sonido original – slowed+reverb

Drugi su pak mislili kako je tetovaža “vredna tog novca”, smatrajući da je reč o pravom umetničkom delu, a neki su istaknuli i da je reč o “trajnoj umetnosti” te da zbog toga zaista i vredi toliko.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: