Ovaj gurmanski ručak je čista desetka

Uglavnom se pohovalo belo meso, ali i mleveno je preukusno, pogotovo ako ga napunite sirom. Ljubitelji pikantne hrane će biti oduševljeni ovim receptom, jer se u jelo dodaje i ljuta papričica koju možete da izbacite ako ne volite. Uživajte!

Sastojci:

1 crni luk
650 g mlevenog svinjskog mesa
1 jaje
1 ljuta papričica
100 g + 2 kašike prezli
1 veza peršuna
150 g tvrdog sira

Priprema:

Na malo ulja propržite sitno seckani crni luk, pa dodajte seckanu ljutu papričicu. U mleveno meso dodajte luk i papričicu, kao i jaje, seckani peršun i dve kašike prezli. Posolite i pobiberite, pa lepo sjedinite.

Uzmite meso u raširite ga u šaci, pa stavite veće parče sira. Meso obmotajte oko sira, pa uvaljajte u prezle.
Tako radite dok ne utrošite sve sastojke. Ispržite u ulju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.