logo transparend vojvodina uzivo

Ovaj deo tela najviše uzbuđuje muškarce: Dodir ovog mesta izaziva erupciju strasti – nisu u pitanju grudi

Pred nama je letnji period, poznat po tome što podiže libido na maksimum kod većine ljudi, pa je sada pravo vreme da istražimo koje su trenutne seksualne trendove i preferencije

Poslednjih godina sve otvorenije se govori o seksu, bez tabua. Ova tema dobija svoje mesto i u javnom prostoru. Ko šta voli, šta ga uzbuđuje, šta bi želeo da isproba u krevetu, samo su neke od tema koje se lako provlače, kao i priča o lepom vremenu. Pred letnji period, poznat kao vreme kada je libido na vrhuncu kod svih nas, vredi saznati šta je trenutno u trendu.

Fetiši su nešto što svako od nas ima. Nekoga uzbuđuje jedno, nekoga drugo, i to treba jasno pokazati u krevetu. Verovale ili ne, na vrhu liste fetiša kod muškaraca nalazi se fetiš prema ženskim stopalima, poznat kao podofilija.

Podofilija je češća nego što se misli. Popularnost ovog fetiša može biti povezana sa načinom na koji mozak povezuje neurone između stopala i genitalija. Stopala su vrlo osetljiv deo tela, što ih čini idealnim mestom za uživanje.

Nedavna istraživanja pokazuju da je oko jedan od sedam ljudi imao barem jednu seksualnu fantaziju vezanu za stopala, što čini fetiš stopala jednim od najčešćih seksualnih preferencija, osim genitalija.

Ali zašto stopala? Nisu blizu genitalija. Postoji nekoliko razloga za popularnost fetiša na stopalima, a sve počinje u mozgu.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.