logo transparend vojvodina uzivo

„Otvoreni dan“ u kasarni u Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA – Кomanda Garnizona Vojske Srbije u Sremskoj Mitrovici je organizovala spektakularan „Otvoreni dan“, u saradnji sa Centrom Ministarstva odbrane Sremska Mitrovica. Кasarna „Boško Palkovljević Pinki“ bila je domaćin ovog događaja koji je okupio mnogobrojne građane.
Foto: Grad Sremska Mitrovica

Кulturno-umetnički program započeo je u 11 časova na centralnoj bini u kasarni. Pored toga, posetiocima su pružene razne atrakcije, uključujući prikaze pešadijskog naoružanja i opreme, tehnike oklopnih jedinica i artiljerijskih jedinica.
Potpukovnik Ivan Novičić, komadant garnizona, obratio se rečima:

Foto: Grad Sremska Mitrovica

„Naš cilj je bio približiti vojsku građanima, deci i ostalima. Želimo da pokažemo da je Vojska tu za njih. Ovo je bila prilika za sve da vide naše naoružanje i tehniku. Nadamo se da smo uspeli da približimo vojsku svima i da ćemo videti neke od njih na našem narednom konkursu za profesionalnu vojnu službu“.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Otvoreni dan nije bio namenjen samo odraslima – organizovane su i posete dece iz predškolskih ustanova, kao i učenika osnovnih škola i srednjoškolaca, a odigrana je i revijalna utakmica između ekipa Vojske i Grada. Bio je ovo dan druženja i prijateljstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.