logo transparend vojvodina uzivo

Otvoreni bazen u Pančevu počeće da radi 20. juna

PANČEVO – Otvoreni plivački bazen na Sportskom centru Strelište počeće da radi oko 20. juna. Bazen će raditi tokom čitave nedelje, a radno vreme biće od 10 do 18 sati za građanstvo. Dok ne počne sa radom otvoreni bazen, rekreativci i sportisti mogu da koriste zatvoreni bazen.

„Sa završetkom školske godine oko 20. juna mi otvorimo otvoreni plivački bazen i pratimo vremensku prognozu. Ljudi zovu i pitaju kada počinje da radi bazen, ali uvek otvaramo u isto vreme. Uvek je to sa završetkom đačke školske godine. Cena ulaznica nije menjana, ona je za odrasle 320 dinara, za decu do 5 godina se ne polaća ulaz, a za decu od 5 do 10 godina cena je 230 dinara“, kaže za RTV Pančevo Predrag Stojadinov direktor JKP „Mladost“.

Ovih dana radnici Javno komunalnog preduzeća „Mladost“ rade na uređivanju samog bazena i prostora oko njega, kako bi bio spreman za punjenje vodom i početak sezone.

„Neke značajna investicije su bile prošle godine kada su potpuno rekonstruisani toaleti na otvorenom plivačkom bazenu, uvek vršimo tehničku pripremu, uvek ima radova i provere. Za sada je sve kako treba, a nadam se da će tako biti i do 20. juna kada planiramo početak rada. Dok ne bude počeo da radi otvoreni bazen, za sve ljubitelje plivanja biće otvoren zatvoreni bazen i on će verovatno raditi do kraja juna. Posle toga zatvoreni bazen ulazi u letnji režim rada, biće radova, biće keramičkih radova pre svega na tribinama. Moramo da ga pripremimo za jesenje – zimsku sezonu“, kaže Predrag Stojadinov.

Otvoreni bazen radiće za građanstvo svakog dana tokom nedelje u periodu od 10 do 18 sati. Prema najavama čelnika iz JKP „Mladost“ otvoreni bazen će raditi do polovine septembra kada se ulazi u zimski režim rada.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.