logo transparend vojvodina uzivo

Otvorena kupališna sezona na mitrovačkom moru

SREMSKA MITROVICA – Nakon što je urađen tehnički prijem plaže, kupališna sezona je i zvanično otvorena. Grad Sremska Mitrovica je, kao i prethodnih godina uložio značajna sredstva u uređivanje Gradske plaže i obezbedio uslove za funkcionisanje svih neophodnih službi.
Foto: Vojvodina uživo/D.T.

Otvorena je kupališna sezona na „mitrovačkom moru”, jednoj od najpopularnijih plaža u regionu i šire, poznatijoj kao „Brioni“.  Do plaže se može lako stići jer se nalazi u blizini centra grada, što je čini privlačnom za brojne posetioce Sremske Mitrovice i okoline.

Foto: Vojvodina uživo/D.T.

Pored toga što na plaži mogu da se kupaju i sunčaju, posetiocima su ponuđeni raznovrsni sadržaji, od tobogana i igrališta za decu, kafića, restorana, ležaljki, tuševa i kabina, teretane na otvorenom, košarkaških i odbojkaških terena.

Foto: Vojvodina uživo/D.T.

Uživanju i rashlađivanju tokom letnjih meseci i ove godine doprinose tuševi, kabine i drugi prateći sadržaji, kao i činjenica da je boravak na Gradskoj plaži u potpunosti besplatan. Takođe, parking je besplatan za sve posetioce plaže tik uz Savski nasip.

Foto: Vojvodina uživo/D.T.

Ugođaj boravka kao na moru upotpunjuje pesak na samoj obali kao podloga.

Foto: Vojvodina uživo/D.T.

O posetiocima, kupačima i samoj plaži će brinuti lekarska služba, spasioci i komunalne službe.

Foto: Vojvodina uživo/D.T.

 

Pročitajte još: 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.