Otvaramo vrata vrtića “Panda” (VIDEO)

NOVI SAD – Otvaramo vrata novosadskih vrtića za vas, kako bismo zajedno otkrili u kakvim uslovima se igraju, rastu i uče osnovnim životnim postulatima naši najmlađi.

Prethodne nedelje smo posetili jedan malen vrtić u kojem vlada drugarstvo i zajedništvo, jedna prelepa i predivna atmosfera.

Samo što smo zakoračili u vrtić, bili smo zasuti zagrljajima i zanimljivim pitanjima.

Nakon par razmenjenih reči i osmeha, brzo su nas prihvatli i priključili u svoje društvanjce.

Zašli smo u svaki kutak vrtića i uverili se da je sve baš onako kako treba da bude, ispunjeno cikom, vriskom, igrom i osmesima.

Nećete verovati, ali uspeli smo da stignemo i na jedan rođendan koji je okupio celu grupicu.

Foto: Gradske info

Slavljenik nas je pozvao da zajedno sa njim oduvamo četiri svećice na torti, što nam govori da je naš drugar napunio čak četiri godine, znate, on je sad veliki.

Kada smo otpevali pesme i pojeli parče preukusne torte, nastavili smo druženje sa ostatkom ekipe.

Crtali smo, da ne poverujete koliko raznovrsnih bojica imaju, zatim smo slagali kockice, pomalo i tračarili uz kaficu, sve u svemu jako lepo smo se proveli u njihovom društvu.

Trenutno se zanimaju prirodom pa su nam puno toga otkrili o bubicama, puževima i drveću.

Mnogo pitanja smo im postavili, na svako naše pitanje su imali odgovor, ali i dodatno potpitanje, svakako da smo uspeli da dobijemo raznovrsne i duhovite odgovore.

Prelepo su nas ugostili drugari iz vrtića „Panda“, toliko da nam je vreme provedeno sa njima proletelo brzinom svetlosti.

Iz tog vrtića ponećemo puno prelepih uspomena, ali i pozitivne energije, nas čekaju neki novi drugari pa zato put pod noge pa lagano u sledeći vrtić.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.