logo transparend vojvodina uzivo

Otišli u Nemačku po instrukcije! Opozicionari se sastaju sa nemačkim političarima i obaveštajcima pred izbore u Beogradu (FOTO)

stefanović i pavle grbović aerodrom izvor 24sedam
Borko Stefanović i Pavle Grbović sutra imaju sastanak sa jednim nemačkim ministrom kao i predstavnicima obaveštajnih struktura.

Zamenik predsednika Đilasove Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović i vođa Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, zajedno sa još jednim predstavnikom opozicije, otišli su u Nemačku po instrukcije povodom predstojećih izbora u Beogradu. Njihov avion sleteo je oko 19.50 časova na Berlinski aerodrom i oni su se, posle pasoške kontrole, odvojenim taksi vozilima uputili u hotele u kojima su im prethodno rezervisane sobe.

Kako 24sedam ekskluzivno saznaje, ova crna trojka tajkunske nasilničke opozicije sutra ima sastanak sa jednim nemačkim ministrom kao i predstavnicima obaveštajnih struktura ove zemlje od kojih će dobiti uputstva za delovanje na izborima koji predstoje u srpskoj prestonici.

pavle grbović preentscreen izvor 24 sedam
Pavle Grbović, preentscreen, izvor: 24 sedam

 

Formalno, razlog za njihov odlazak u Berlin je prisustvovanje sednici Odbora za evropska pitanja nemačkog Bundestaga, ali to je samo maska za sastanak sa strukturama koje već duže vreme pokušavaju da organizuju obojenu revoluciju u našoj zemlji.

Kako 24sedam saznaje, Stefanović i Grbović će se posle Nemačke zaputiti u Švajcarsku. Oni će se u Cirihu takođe sastati sa predstavnicima obaveštajnih službi gde će dobiti dodatne instrukcije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.