logo transparend vojvodina uzivo

Osuđujemo licemerje: Boško Obradović „branitelj“ Kosova sa Dedinja

Građani Srbije, vreme je da stavimo tačku na licemerje koje se odvija u lažnim patriotskim političkim redovima.

KP Naši skreće pažnju na Boška Obradovića, lidera pokreta Dveri, koji izdaje saopštenja o odbrani Kosova i Metohije dok uživa u luksuzu elitnog beogradskog naselja Dedinje, poznatog po svojim milionerima.

Dok se Boško Obradović predstavlja kao „branitelj“ srpskih interesa na Kosovu i Metohiji, njegovo mesto prebivališta, Dedinje, nije baš simbol solidarnosti i suživota sa narodom. Dok se mnogi na Kosovu bore za svoje domove i identitet, Obradović izdaje saopštenja iz naselja u kojem prosečni građanin nema ništa zajedničko sa njim.

Pitamo se kako lider koji živi u okruženju luksuza i privilegija može da razume stvarne probleme i izazove sa kojima se suočavaju ljudi na Kosovu i Metohiji. Da li se to zove „bliskost sa narodom“?

Pozivamo Boška Obradovića i druge političare koji se kriju iza patriotizma da se spuste sa Dedinja i stvarno saslušaju glasove građana. To je jedini način da se postigne stvarna promena i zaštite srpski interesi na Kosovu i Metohiji.

Izolacija u elitnom naselju i igranje politikom ne doprinose razumevanju potreba i briga običnih ljudi, posebno Srba na KiM.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.