logo transparend vojvodina uzivo

,

Osuđen Miljan Vidović Hofman

RUMA – Kik-bokser MIljan Vidović Hofman osuđen je danas u Osnovnom sudu u Rumi na devet meseci kućnog zatvora.

Podsetimo, Vidoviću je ovo ponovljeno suđenje, pošto je Apelacioni sud ukinuo prethodnu presudu i naložio novo suđenje.

„Ukoliko ova presuda bude potvrđena, Vidoviću je ostalo da odsluži još dva meseca zatvora, pošto se od hapšenja u novembru mesecu prošle godine nalazi u pritvoru“ – kaže izvor.

Inače, ukinutom presudom je Miljan Vidović bio osuđena na 10 meseci zatvora.

Vidović se tereti za krivično delo zlostavljanje i mučenje, nakon što je u javnosti osvanuo snimak na kom se vidi kako maltretira konobara u poznatom restoranu u Irigu i to zbog papagaja. On je tokom sudskog postupka negirao krivicu.

„Snimali smo skeč, sve je bila gluma!“

„Ja sam u zatvoru zbog šale i nisam sa svojim ćerkama i porodicom. Ovo je jedna neslana šala zbog koje nisam sa porodicom. Oštećenog poznajem iz restorana, bio sam tamo tog dana. Dogovorili smo se da snimimo skeč, sve je bila gluma, ništa nije bilo stvarno. Prethodno smo se o tome dogovili. Snimak je isečen, ni jednom ga nisam udario, pipnuo sam ga samo za potrebe snimka, ali ga nisam ugrozio“ – rekao je Vidović ranije za sudskom govornicom, pa nastavio:

Sa oštećenim sam snimio ovaj skeč i on se sa tim složio. Imao sam i prethodne slične skečeve na društvenim mrežama. Snimak nije sačinjen mojim telefonom, ja ga nisam stavio na mreže i ne znam ko ga je stavio„.

Vidović je rekao i da je objavljeni snimak isečen, te da prikazuje samo ono što njemu ne odgovara. „Ovaj snimak što je objavljen prikazuje samo ono što meni ne odgovara, nema onog što je bilo pre i posle toga. Oštećenog ni jednom radnjom na snimku nisam ugrozio“,  tvrdio je Miljan Hofman tokom suđenja.

Podsetimo, Miljan Vidović je uhapšen 10. novembra 2023. godine zajedno sa svojim bratom Ljubanom u jednom poznatom tržnom centru u Beogradu, i to nakon što su društvenim mrežama počeli da kruže uznemirujući video-snimci.

Nakon što je Prvo osnovno javno tužilaštvo sprovelo istragu protiv braće Hofman, inače poznatih boksera, optužnica je podignuta protiv Miljana Vidovića, dok se od krivičnog gonjena njegovog brata odustalo i on je još ranije pušten iz pritvora kao slobodan čovek.

 

Pročitajte još:

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Zbog ovakvih tipusa sam napustio ugostiteljstvo, a nadam se još malo i Srbiju.

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.