logo transparend vojvodina uzivo

Osrednji intenzitet saobraćaja, kamioni na Batrovcima čekaju pet sati

BEOGRAD – Još uvek je osrednji intezitet saobraćaj na putevima van gradova, saopštio je Auto-moto savez Srbije, a zadržavanja teretnih vozila najduža su na graničnom prelazu Batrovci.

Pojačanje saobraćaja očekuje se predstojećeg vikenda, s obzirom na početak letnjeg raspusta, što će doprineti većem broju vozila na auto-putu ka Severnoj Makedoniji i glavnim putnim pravcima ka Crnoj Gori.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 5.15 časova, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.

Teretnjaci na Batrovcima čekaju pet sati, četiri sata na Horgošu i Sremskoj Rači

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17.15 sati teretna vozila na Batrovcima na izlazu iz Srbije čekaju pet sati, dok je četiri sata zadržavanje na prelazima Horgoš i Sremska Rača.

Na graničnom prelazu Kelebija kamioni čekaju tri sata, takođe na izlazu iz zemlje, a dva sata je zadržavanje na prelazu Šid, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“ na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, navodi se u saopštenju AMSS.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.