Orlić: Vučić i SNS stoje na braniku otadžbine u službi Srbije i srpskog naroda

BEOGRAD – Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da je skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije jasno pokazala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS “stoje – potpuno sami” na “poslednjoj liniji odbrane” u službi Srbije i srpskog naroda.

“Svi mi u Srpskoj naprednoj stranci svesni smo činjenice: da predsednik Aleksandar Vučić i naša stranka u svojoj isturenoj poziciji na braniku Otadžbine, toj poslednjoj liniji odbrane jedine države koje imamo i našeg naroda kom predano služimo, kao i uvek, stoje – potpuno sami. To nam je jasno odavno, a skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije učinila je da bude samo još jasnije. Narod je video sve. I jedini je bio uz nas”, naveo je Orlić u saopštenju za javnost.
Dodao je da je upravo “taj narod najbolje zna” kojim putem SNS želi da Srbija ide dalje.
“Da li možda putem trulih kompromisa, kukavičkog i račundžijskog “koalicionog” kalkulisanja, po pravilu – nezasluženog deljenja zasluga i ostvarenih rezultata, ali nikada i tereta koji ostaje večito rezervisan samo za jedna leđa. Ili ćemo, ipak, putem slobodne, snažne i nezavisne Srbije, zemlje koja oko svoje budućnosti i prava na život ne trguje i ne pogađa se ni sa kim – putem kojim vode samo hrabrost, iskrenost i poštenje.” naglasio je Orlić.
Kako je rekao, “baš tu, i baš takvu, odluku donosi isključivo – naš narod”.
“I on će znati da odluči ispravno. Pristojna i odgovorna, ubedljiva većina ljudi u Srbiji, koja je u predsedniku Aleksandru Vučiću prepoznala svog lidera na putu odbrane slobodne Srbije. I koja zna da u borbi koju vodimo, uprkos svima i uprkos svemu, za nas u obzir dolazi samo jedan ishod. Rečima našeg predsednika: pobediće Srbija”, zaključio je Orlić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: