Orlić: 17. decembra svi zajedno poručujemo – Srbije ne sme i neće da stane

NOVI KARLOVCI, 3. decembra (Tanjug) – Kandidat sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Vladimir Orlić boravio je danas u Novim Karlovcima, gde je učestvovao na tribini podrške toj izbornoj listi, u organizaciji Marijana Rističevića, predsednika Narodne seljačke stranke.

U prepunoj sali Doma kulture, Orlić se zahvalio okupljenim građanima jer svoju Srbiju vole i pružaju najsnažniju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

“Bez vaše podrške, ne bi bilo istorijskih promena koje smo izborili. One se ogledaju i u odnosu koji danas imamo prema državi i svom narodu. I ne govori bez razloga predsednik Vučić da država nije igračka, jer samo ako državu imamo, ako je suverena i slobodna – samo tada može da bude i uspešna. Takva nam je Srbija danas“, poručio je Orlić.

Naglasio je i da su pljačkaši i uništitelji iz bivšeg režima zadržali ponižavajuć odnos prema narodu.

“Nazivaju ljude građanima drugog reda, krezubima, sendvičarima, baš su to govorili dok su juče u besu gledali kako se u Beograd čitava Srbija sjatila da podrži svog predsednika“, rekao je Orlić

S druge strane, kako je dodao, “čućete uvek i svuda od Aleksandra Vučića da Srbija isključivo svom narodu pripada, samo svoj narod sluša i njemu služi, a da mi za svakog čoveka moramo da uradimo još više, o svakome da brinemo.

“To je ta razlika u odnosu, da li ćemo nju sačuvati i odbraniti – odlučiće narod na predstojećim izborima“, kazao je Orlić.

Rekao je da nema sumnje da će građani svoju podršku dati Srbiji – onoj koja je rešila da se bori, da gura još jače, bude još uspešnija, da korača ponosno i slobodno.

“Pobeda liste koja nosi ime predsednika Aleksandra Vučića, koja garantuje da Srbija ne sme i neće da stane, biće naša zajednička poruka tog 17. decembra, saopštena snažno i ubedljivo – da je svi odlično čuju i razumeju“, rekao je on.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.