Organski proizvođači i ove godine mogu besplatno da učestvuju na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

I ove godine će se na Izložbi organskih proizvoda na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji će biti održan od 20. do 26. maja 2023. godine, predstaviti mnogi organski proizvođači sa svojim proizvodima.

Od 2011. godine Ministarstvo, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Nacionalno udruženje Serbia Organika organizuju Izložbu organskih proizvoda na kojoj organski proizvođači iz cele Srbije imaju priliku da, zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva poljoprivrede, nastupe i promovišu svoje proizvode.

Izložba je podržana takođe i od strane Švajcarskog sekretarijata za ekonomske poslove – SECO kroz realizaciju projekta „Kroz trgovinu organskim proizvodima do razvoja u istočnoj Evropi” (OT4D).

I ove godine će se na izložbi koja se održava u hali 1A predstaviti proizvođači raznovrsnih organskih proizvoda, kao što su: povrće, voće, pečurke, meso, sokovi, džemovi, voćni namazi, sušeno voće, veganski namazi, testenine, vino, kao i tradicionalni proizvodi kao što su ajvar, pinđur i drugo.

Zainteresovani za uključenje u organsku proizvodnju moći će da dobiju sve informacije o koracima i neophodnim procedurama na info pultu u okviru zajedničkog štanda Ministarstva poljoprivrede i Serbia Organike.

U isto vreme i u istoj hali se održava i Izložba proizvoda sa oznakama geografskog porekla, proizvoda sa oznakom srpski kvalitet i zanatskog piva.

Zainteresovani mogu da se prijave do 21. aprila za BESPLATNO izlaganje koje uključuje dodelu besplatnog štanda sa ispisom naziva izlagača i upis u katalog izlagača.

Uslovi koje je potrebno obezbediti za dodelu štanda:
* Posedovanje sertifikovanog/ih organskog/ih proizvod/a – biće potrebno dostaviti važeće sertifikate
* Obezbediti prisustvo na dodeljenom štandu svih 7 dana trajanja sajma

Postoji i mogućnost da proizvođači dele isti štand.

Prijave sa važećim sertifikatima potrebno je poslati do 21. aprila na: office@serbiaorganica.org.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: