Optužnica protiv stanovnika Malog Žama zbog ubistva bicikliste

VRŠAC – Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 22.4.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog P.K. (rođen 1970. godine) iz Malog Žama zbog postojanja opravdane sumnje da se dana 15.9.2023. godine oko 23.10 časova u Vršcu, kao učesnik u saobraćaju na putevima, nije pridržavao saobraćajnih propisa i time tako ugrozio javni saobraćaj da je doveo u opasnost život ljudi, usled čega je nastupila smrt vozača bicikla Z.S. (rođen 1974. godine) iz Vršca.

Postoji opravdana sumnja da je okrivljeni u stanju veoma teške alkoholisanosti, sa 1,98 promila alkohola u organizmu, upravljao putničkim vozilom marke „Volkswagen“ tip „Pasat“ u ul. Vojvode Stepe bb, te da prilikom preticanja kolone od tri bicikla naspram objekta „Strabag” nije držao svoje vozilo na potrebnom odstojanju od bicikla kojim je upravljao oštećeni, već je naglo skrenuo udesno i udario u osvetljeni bicikl oštećenog koji se kretao u okviru prostora od metra od desne ivice kolovoza, usled čega je oštećeni pao na vozilo okrivljenog, a potom i na kolovoz.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do dvanaest godina.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

TE NOCI JE MLADA RADNICA NATASA PERNJAK ILIN DOZIVELA STRES,JER JE BILA PRVA IZA NASTRADALOG BICIKLISTE.
UMESTO DA JOJ SE PRUZI PSIHOLOSKA MEDICINSKA POMOC,ONA JE DO 3 SATA NOCU DAVALA IZJAVE U VRSACKOJ POLICIJSKOJ STANICI.
TRECEG DANA JOJ JE POZLILO DOBILA JE BOLOVE U GRUDIMA I UMESTO DA JE
ZADRZE U VRSACKOJ BOLNICI NA ISPITIVANJU ONI JE VRACAJU KUCI.
POSLE TRI DANA,PONOVO JOJ POZLI ,ODLAZI U MED.CENTAR I NA NJU SE IZDERAVA DR.POPA JASNA STO NE DODJE SUTRA KOD SVOG IZABRANOG LEKARA DA URADI EKG.I DRUGE PRETRAGE.
OFRLJE JE ISPITUJE,KOJE SIMPTOME OSECA I UMESTO DA JE HITNO POSALJE NA INTERNO ODELENJE,ONA JE SALJE NA O.R.L ODELENJE.VRACA SE SAMA STEPENICAMA SA TRECEG SPRATA DA BI OVERILA IZVESTAJ DR.VULICA.
PADA SINU NA GRUDI I GUBI SVEST.
TEK TADA NASTAJE PANIKA I ODVOZE JE NA INTERNO GDE VRSE NEUSPESNU REANIMACIJU.
JEDNA MLADA ZENA JE PREMINULA KRIVICOM PIJANOG VOZACA I NEADEKVATNOJ PRUZANJU MEDICINSKE POMOCI U VRSACKOM.DOMU ZDRAVLJA.
PIJANI VOZAC I NESAVESNA DR KOJA OCITO NE POSTUJE HIPROKITOVU ZAKLETVU SU KRIVCI ZA SMRT MLADE ZENE,KOJA KAO DA JE UKRADENA S’OVOG SVETA.
SVI KRIVCI NEKA SNOSE POSLEDICE SVOG NESAVESNOG PONASANJA ZBOG KOJIH JE JEDAN MLAD ZIVOT UGASEN ,JEDNOM.DETETU MAJKA USMRCENA.

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.