logo transparend vojvodina uzivo

,

Optužnica protiv Pančevca zbog droge

PANČEVO- Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 15.4.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 28.11.2023. godine u 14.00 časova u Pančevu, neovlašćeno držao radi prodaje 10,08 grama neto mase opojne droge marihuane, i to 18 paketića u sandučetu za gromobran stambene zgrade u ul. Marka Kraljevića br. 34b, a dva paketića kod sebe u duksu dok se nalazio u taksi vozilu koje je na raskrsnici ul. Marka Kraljevića i Žarka Zrenjanina zaustavljeno od strane policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Takođe je predloženo da sud okrivljenog kazni po zakonu, izrekne mu mere bezbednosti oduzimanje predmeta i obavezno lečenje narkomana kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.