logo transparend vojvodina uzivo

Opštinska smotra dečijeg dramskog stvaralaštva sutra u Kruščiću

KRUŠČIĆ – Sutra, 15. aprila, u Domu kulture u Kruščiću, biće održana 63. po redu Opštinska smotra dečijeg dramskog stvaralaštva „Jasna Vitas-Lukić“. Na ovogodišnjoj smotri, publici će se predstaviti dramske sekcije iz pet mesta, i to iz: Kule, Crvenke, Sivca, Kruščića i iz Ruskog Krstura.

Smotra će početi u 10 časova, a otvoriće je glumci Pozorišta „Stevan Sremac“ Doma kulture u Crvenki koji će izvesti predstavu „Šećerno kraljevstvo“, po tekstu i u režiji Zorana Radulovića.

Foto: Opština Kula

Od 11 časova i 30 minuta, nastupiće Dramska sekcija OŠ „Veljko Vlahović“ iz Kruščića i Dramska sekcija „Luča“ KUD „Kruščić“, predstavom „Princ bez miraza“, Aleksandre Lukić, u režiji Mirjane Badže.

U 13 časova, predstavu „Uspavana lepotica“ Ljubivoja Ršumovića, u režiji Slobodana Nogavice, izvešće mališani Dramske sekcije Kulturnog centra Kula.

Naposletku, od 14.30 časova, biće izvedena predstava „Dobri gusari“, po tekstu i u režiji Miloša Miloševića Šike, a koju izvode glumci Dečije dramske sekcije „Velimir Sandić Veljko“ Doma kulture Sivac.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.