Opština Ruma renovirala poštu u Klenku

KLENAK – Pošta u Klenku od danas je lepše i komfornije mesto prilagođeno potrebama savremenih korisnika. Lokalna samouprava finansirala je kompletnu rekonstrukciju objekta uređenog po svim modernim standardima, baš onako kako meštani jednog od najvećih sela rumskee opštine i zaslužuju.

Renoviranu poštu u Klenku danas je posetio direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević koji se zahvalio Opštini Ruma na podršci i najavio u Klenku postavljanje paketomata.

Foto: Opština Ruma

“Zaista je veoma važno za sve stanovnike da imaju moderne pošte, da su im dostupne sve one usluge koje ima i stanovništvo u gradskim sredinama. Do sada smo uveli 420 paketomata u velikim gradovima, ideja je da ih sada proširimo na manje sredine, da ljudi i u Klenku imaju dostupan paketomat, kako bi građani imali mogućnost da dođu do svojih pošiljaka i paketa kada to god njima odgovara. Time ćemo rasteretiti naše dostavljače i poštare sa jedne strane, a sa druge pružićemo taj jedan viši kvalitet usluge Pošte Srbije”, izjavio je Đorđević.

Pošta u  Klenku je bila u izuzetno lošem stanju pa su tako radovi obuhvatili kompletnu rekonstrukciju elektroinstalacija, keramike, molerske radove, sanaciju mokrog čvora, a predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić najavila je nova opštinska ulaganja u pošte u Hrtkovcima i Nikincima, kao i glavnu gradsku poštu.

Foto: Opština Ruma

“U dogovoru sa Poštom Srbije mi smo opredelili sopstvena sredstva kako bi omogućili bolje uslove i za radnike, ali pre svega naše građane koji svakodnevno dolaze u poštu podižu novac, penzije, plaćaju račune i slično. Nama je važno da meštani Klenka mogu sve to obaviti u svom selu, a ne da idu u Rumu udaljenu tridesetak kilometara. Razgovarali smo sa direktorom Đorđevićem i predočili mu spremnost da pomognemo uređenja pošta i u drugim većim mestima naše opštine i u samom gradu”, kazala je predsednica Ćirić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: