Opština Inđija raspisala Javni poziv za izgradnju/opremanje objekata za preradu poljoprivrednih proizvoda

INĐIJA – U skladu sa Programom mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Inđija za 2022. godinu raspisan je Javni poziv za izgradnju/opremanje objekata za preradu poljoprivrednih proizvoda na teritoriji opštine Inđija u ovoj godini.

Predmet javnog poziva je dodela podsticajnih sredstava iz budžeta opštine Inđija, kroz realizaciju navedene mere planirane Programom mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Inđija.

Ukupna sredstva koja će biti dodeljena po Javnom pozovu iznose 5.800.000,00 dinara i obezbeđena su Odlukom o budžetu opštine Inđija za 2022. godinu, a namenjena su za podsticaje: Investicije u izgradnju i/ili opremanje i stvaranje novih proizvoda i usluga u ruralnom području.

Pravo učešća ima: preduzetnik, privredno društvo i zemljoradnička zadruga koja ima najmanje pet članova zadruge.

Podsticajna sredstva koja su namenska i bespovratna dodeljuju se u maksimalnom iznosu do 50% prihvatljivih troškova bez vrednosti PDV-a. Maksimalni iznos podsticajnih sredstava za investicije u okviru mere je 1.000.000 dinara. Rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje je 15.12. 2022. godine.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: