logo transparend vojvodina uzivo

Opština Čoka obezbedila opremu za rad saobraćajne policije (FOTO)

ČOKA – Predsednica opštine Čoka, Stana Đember, danas je sa svojim saradnicima uprličila prijem za predstavnike Policije. Naime, povodom za današnji prijem je uručenje vredne tehničke opreme koje su Opština Čoka i Savet za saobraćaj opštine Čoka obezbedile za potrebe saobraćajne policije u Čoki.

Pavle Rajkov, načelnik Policijske uprave Kikinda i Darko Matić, načelnik Policijske stanice Čoka preuzeli su u ime saobraćajne policije ovu vrednu donaciju, te je Rajkov iskoristio priliku i istakao:

“Sa ovom donacijom lokalna samouprava je pokazala da ceni naš rad, a mi ćemo isti još više poboljšati i dokazati da to što oni imaju poverenje u nas da to nećemo staviti sa strane nego izgraditi još bolje rezultate i bolju i bezbedniju Čoku.“

Prijemu su prisustvovali i zamenik predsednice Opštine, Mihajlo Popović, predsednik Saveta za saobraćaj opštine Čoka, Anid Isaković i član ovog Saveta, Radovan Budovalčev.

Govoreći o podršci koju lokalna samouprava pruža radu Policije, Isaković navodi:

“Savet za bezbednost saobraćaj je za tekuću godinu kao jednu od aktivnosti predvideo i opremanje saobraćajne policije, te smo ovom prilikom za potrebe rada saobraćajne policije u Čoki nabavili računare i opremu koje će im znatno pospešiti rad. “

Kada je reč o investicijama Opštine Čoka u rad policijske stanice, Anid Isaković navodi da je pored ove sada, obezbeđena i oprema za vršenje uviđaja, dodajući da se sve to vrši sa ciljem da poveća bezbednost svih građana opštine sa akcentom ove godine na bezbednost u saobraćaju. Upravo se u ovaj segment ulažemo puno i prioritet su nam deca. Saradnju sa predstavnicima policije Isaković ocenjuje kao odličnu i da se ta saradnja i ogleda u uspešnost rada ovog organa.

U tekućoj budžetskoj godini Opština Čoka je opredelila gotovo miliona dinara za investicije u rad Policijske stanice, a kako navode iz lokalne samouprave investicije će se nastaviti i u narednoj godini.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.