Opština Čoka obezbedila novo vozilo policiji (FOTO)

ČOKA – Predsednica Opštine Čoka, Stana Đember i Radovan Budovalčev ispred Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Čoka, danas su uručili ključeve automobila predstavnicima policije. Naime, Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Čoka poklonio je PU Kikinda, PS Čoka automobil Škoda Kamik u cilju da im olakša svakodnevne aktivnosti u radu.

Predsednica opštine, Stana Đember, izrazila je zadovoljstvo što su predstavnicima policije uručini ključevi pomenutog vozila i naglasila da je to još jedan dokaz da članovi Saveta za bezbednost saobraćaja savesno rade svoj posao.

Foto: Opština Čoka

”Izdvajanjem tih sredstva tako se pomaže svojoj zajednici, prvenstveno u pomoći organima reda koji rade jedan od najtežih poslova – savesno brinu o bezbednosti građana i saobraćaja. Nadam se da će im ovo vozilo biti od velike koristi kako bi i dalje neometano obavljali svoje aktivnosti u svom resoru .”- istakla je predsednica opštine Čoka Stana Đember.

I načelnici PU Kikinda Pavle Rajkov i PS Čoka Darko Matić, ukazali su na značaj ove donacije koja je, kako su naveli, na dobrobit svih stanovnika u opštini Čoka.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.