logo transparend vojvodina uzivo

Opština Beočin dobila sredstva Pokrajine za izgradnju novog dečijeg igrališta u Rakovcu

RAKOVAC – Predsednica opštine Beočin Biljana Janković potpisala je danas u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu ugovor kojim su opštini Beočin obezbeđena sredstva u iznosu od 4. 997. 160 dinara za finansiranje projekta izgradnje novog dečijeg igrališta u Rakovcu.

Ova ideja potekla je od meštana Rakovca koji su želeli da se u sklopu školskog i vrtićkog objekta u ovom selu napravi moderno, lepo i fukncionalno dečije igralište koje će okupljati veliki broj rakovačkih mališana.

Kako je ugovorom predviđeno, projekat pod nazivom „Nova škola – Nova igrališta za decu – OŠ „Jovan Grčić Milenko- Rakovac“ treba da bude realizovan tokom ove godine.

Podsetimo, na teritoriji Mesne zajednice Rakovac u planu je izgradnja još jednog dečijeg igrališta u Dumbovu koje će prema rezultatima programa participativnog budžetiranja biti finansirano od strane opštine Beočin takođe u toku 2023. godine.

Drago nam je što će najmlađi sugrađani ovog kraja od ove godine imati mogućnost okupljanja na dva nova dečija igrališta!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.