Opština Bečej dobija novi veb portal

Vuk Radojević, e uprava portal
BEČEJ – Dana 17.04.2024. održan je inicijalni sastanak opštinskog rukovodstva i predstavnika Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu povodom početka implementacije projekta integrisanja novog zvaničnog Veb Portala opštine Bečej.
Kako je opština Bečej među prvim korisnicima integralnog „CRM“ multikanalnog komunikacionog sistema pomoću kojeg građani na jednom mestu, na jednostavan i brz način, mogu da se obrate sa različitim zahtevima i upitima, a koji se direktno prosleđuju ingerentnim nadležnim službama, zahvaljujući opštinskom rukovodstvu i saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu, sada će građani Bečeja dobiti još jedan interoperabilni komunikacioni kanal putem koga će moći da na neposredan način komuniciraju sa izabranim predstavicima, da postave željeno pitanje i prijave problem.
Nova platforma će putem zvaničnog Veb Portala biti potpuno integrisana sa postojećim sistemom za brigu o korisnicima koji koristi Vlada Republike Srbije za komunikaciju sa građanima i ministarstvima.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.